Villa W

De woning, gelegen in de bosrijke omgeving van Geldrop,
is op de begane grond volledig gerenoveerd door Van Ouwerkerk Architecten. In de voormalige inpandige garage is een gastenkamer met eigen doucheruimte gecreëerd. In de woonkamer en keuken zijn verdiepingshoge maatwerk kasten ontworpen welke volledig vervaardigd zijn uit vergrijsd eiken. De lange kastenwanden vormen het verbindende element tussen de keuken en de woonkamer. In de kastenwanden zijn de toegangsdeuren opgenomen van de achtergelegen entreehal, de gastenkamer en de bijkeuken. Het kookeiland is vormgegeven als een contrasterend element vervaardigd uit wit Corian. De toegepaste materialen geven de woning een warme en eigentijdse uitstraling.

Program: Housing
Size: 150m2
Location: Geldrop, The Netherlands
Status: Completed 2011

villaw01
villaw02
villaw03

begane grond

villaw04