Lucrasoft ICT Group

De identiteit van het nieuwe kantoor van Lucrasoft is gebaseerd op een combinatie van twee uitersten. Enerzijds oogt het kantoor jong en verfrissend en anderzijds heeft het een professionele en zakelijke uitstraling. Deze combinatie biedt een dynamische, maar ook rustgevende werkomgeving voor haar gebruikers.

Het kantoor bestaat uit een evenwichtige balans tussen open en gesloten delen. Sobere en rijke materialen zijn naast elkaar toegepast. Het plafond is vervaardigd uit witte houtwolcement platen met verlichtingarmaturen voorzien van opaalkappen. De glazen wanden zijn opgebouwd uit twee samengevoegde lagen floatglas: donkerblauw en antraciet. De vloerafwerking geeft het kantoor een dynamische uitstraling: zones zijn ingevuld met een patchwork van verschillende tinten grijs, andere delen zijn ingevuld met egale vlakken antraciet.

Het aangrenzende gebouw, welke voorheen diende als opslagloods, is voorzien van een nieuwe entresolvloer. Hier is een volwaardige kantine gerealiseerd op de verdieping met coffee corner op de begane grond.

Program: Office / Renovation
Size: 2.250m2
Location: Hendrik-Ido-Ambacht, The Netherlands
Status: Completed 2013
Photography: Jeroen Musch

lucrasoft01
lucrasoft02
lucrasoft03
lucrasoft04
lucrasoft11
lucrasoft06
lucrasoft07

eerste verdieping

lucrasoft10